Сред вихърa на модата и технологичния напредък, съществува свят, в който

...
Сред вихърa на модата и технологичния напредък, съществува свят, в който
Коментари Харесай

Ако искате да направите впечатление - изберете най-яркото лилаво


Сред вихърa на модата и софтуерния прогрес, съществува свят, в който цветовете не са просто комбинации от пигменти, а знаци на нашите настроения, стил и стремежи. През 2023 година лилавото се завърна на сцената като основен цвят в модата и дизайна, само че не просто като наклонност, а като укрепваща връзка сред нас и природата, сред обичайното и актуалното и най-много - като мост сред нашето вътрешно успокоение и виртуалния свят на технологиите.

Когато обличам роклята на цветя в лилаво и алено, нося  и част от природата и технологията, свързани в един неповторима естетика. Лилавият цвят освен придава чувството за баланс в мозъка и тялото, само че също така призовава към възстановителни ритуали и грижа за себе си. Този цвят, надълбоко обвързван с духовността и вниманието, към този момент от епохи се употребява в медитацията и практиките за внимание, като предизвиква чувството за цялост и успокоение. 

Тази година лилавото не е единствено фешън наклонност в бързо изменящия се свят, в който виртуалната действителност се преплита с действителния живот, а е наш спътник, който ни припомня какъв брой са важни спокойствието, салдото и грижата за себе си.



Тази есен имаме правото да дадем цялостна независимост на желанията си и да извадим от дрешника си най-яркото лилаво, което притежаваме, или да се разходим из магазините в търсене на това съвършено палто в лавандулов цвят. Защо?

Защото тази година WGSN, водещата компания, която предвижда световните трендове, разгласи, че цветът на 2023 година е “Дигитална Лавандула ”. И с цел да отговорим изцяло на това, имаме и съвършеното допълнение към лилавия аутфит - новия Nokia G42 5G – грациозен виолетов смарт телефон, който е в крайник с модата, с изключение на всичко друго. Като избираме лилавия Nokia смарт телефон, ние не просто избираме софтуерно устройство, а се срещаме с вълненията на модерния живот, където спокойствието и технологията танцуват в естетика.



Производителят на телефоните показа своя лилав модел смарт телефон навръх време, с цел да се впише елегантно в това, което ще бъде тренд в идващите месеци, а точно “Дигиталната лавандула ”. Той е тъничък, извънредно комфортен и толкоз хубав, че няма да имате потребност от различен аксесоар, в случай че го носите. Освен това е с три години гаранция, което носи сигурност и успокоение за дълго време.

Цветовете постоянно са ме очаровали. В всекидневието си постоянно диря такива детайли и съчетания, които дружно основават повсеместен аутфит, в който всички части си споделят. С Nokia G42 5G е елементарно. Така или другояче, телефонът в никакъв случай не се откъсва от ръцете ни. Нека най-малко ни подхожда. Моделът е разполагаем в още два " цифрови цвята " - " Толкова розово " и " Толкова сиво ", тъй че можете да избирате съгласно преобладаващите цветове в дрешника си.



Като човек, който държи на качеството на цвета, този телефон ме впечатли освен с външния си тип, само че и с качеството на картината. Неговата 50-мегапикселовата камера работи с модернизиран изкуствен интелект за обработка на изображения, с цел да снима ясни фрагменти даже при по-трудни условия. Идеално за тези, които обичат да опитват като мен. Нощният режим даже ми оказва помощ да направя качествени фотоси при ниска осветеност, което е супер.



Работата ми е такава, че изисква експедитивност на устройството, която да дава отговор на моето лично движение. Nokia G42 5G ми разрешава да не се възнамерявам за скоростта, а просто да работя, да се усмихвам и да не преставам напред. Защото би трябвало да признаем, времето е пари, а неналичието му - непотребни нерви. И още нещо, което ме впечатли и доста ми оказва помощ в забързаното ми всекидневие. Това е и първият модел Nokia с 5G, който предстои на корекция в домашни условия. Не е нужно да разбирам от технологии, с цел да поправя телефона си. Мога сама да сменя пукнат екран, огънат порт за зареждане или остаряла батерия, следвайки лесното за приложимост управление. Nokia с 5G е толкоз модернизиран, че ще бъда като нов, още преди да сме съставили аутфита си. Освен това задният му похлупак е направен с 65% рециклирани материали - напълно в духа на чистия и спокоен живот, за който толкоз си мечтаем.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР